INFORMACIONS

FONTS DOCUMENTALS
Tota la informació relativa a la mostra, especialment les 7420 projeccions que s'esmenten, s'acrediten a partir de registres originals: llibre amb la programació del 01/05/1936 al 21/03/1948,  amb 1490 títols, 26 quaderns que contenen.1769 títols, 119 albarans, amb 119 títols, rebuts de la Societat General d'Autors, i naturalment, els que s'anuncien al revers dels programes: dues pel·lícules mínim, i en algunes èpoques quatre, dues el dissabte i dues el diumenge.

Revista El Bisaura.

El testimoni oral d'Agustina Rodas, que ha estat fonamental, diversos veïns que tenien informació directe, i de Fermí Godessart, administrador comptable, autor dels registres, des del primer moment, i conservador d'aquesta informació tan valuosa en aquest petit apartat de la història local.

Sobre la Censura, les cites s'han extret del llibre "LA CENSURA FRANQUISTA EN EL CINE DE PAPEL", dels autors Bienvenido Llopis, i Luis Miguel Carmona, i de la web STRAMBÒTIC.

Sobre el cinema  La Farga de Bebié, ha estat molt útil la informació del màgnífic llibre "HISTÒRIA D'UNA COLÒNIA TÈXTIL - LA FARGA DE BEBIÉ" de Paquita Viñeta i Ortigués.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada